GSM herstellen? Scherm smartphone stuk? Barst in LCD? Touchscreen vervangen?

Onderdelen GSM, smartphone of tablet nodig in regio Antwerpen, Mechelen, Lier?

Touchrepair herstelt en vervangt telefoonschermen, GSM LCD’s, smartphone touchscreens en schermen van tablets.

Maar niet alleen schermen en displays worden hersteld… ook voor nieuwe onderdelen bvb bij het niet of slecht functioneren door waterschade of defecte batterij kan je op de betaalbare expertise van Touchrepair uit Nijlen (in driehoek Herentals – Mechelen – Lier) rekenen!

Waterschade aan GSM toestel?

Het overkomt ons allemaal wel eens: uw gsm die een wasbeurt heeft meegedraaid of uit uw broekzak glipt rechtstreeks in een modderplas…

» Touchrepair herstelt GSM’s, smartphones en tablets na waterschade

Gebarsten LCD-scherm of touchscreen kapot?

Jij zelf, je kind of iemand anders hebt/heeft de tablet laten vallen en het tabletscherm is gebarsten?

» Tablet & telefoonhersteller Touchrepair vervangt tabletschermen & mobile phone LCD’s

De toets, knop of button doet het niet meer?

De homebutton op je smartphone doet het niet meer, de volumetoets hapert, de naar-beneden-knop functioneert niet correct, het draaiwieltje van de GSM slipt door, of de next button is stuk?

» Touchrepair vervangt knoppen, toetsen, buttons en wieltjes van traditionele GSM’s, smartphones e.a. draagbare telefoons

Defecte batterij of batterij laadt niet meer op?

Je GSM toestel, smartphone of tablet start niet meer op door een defecte batterij, de batterij laadt niet meer op zoals “in het begin” of je denkt dat de batterij stuk is?

» Touchrepair kijkt batterijen na op correct laadvermogen en goede werking. Indien nodig wordt de ‘dode’ batterij vervangen

Smartphone geeft geen beeld / beeld tablet of GSM kapot?

Beeld van de tablet blijft zwart“, “ik zie geen beeld verschijnen op mijn GSM-scherm“, “het beeldscherm van mijn smartphone valt soms weg, hapert en schokt“… het zijn maar enkele van de verzuchtingen die we wel eens van klanten te horen krijgen, maar geen nood want…

» Ook wanneer je Tablet, gms-toestel of smartphone geen beeld meer geeft, biedt Touchrepair oplossingen. Met de nodige onderdelen en wisselstukken herstellen we beeldhaperingen en gevallen van geen beeld in no time!

Herstelling GSM, smartphone & tablet

Bij Touchrepair kan eenieder terecht voor herstellingen aan smartphones en tablets; onze reparatiedienst biedt steeds een professionele herstelling en we garanderen een snelle service. Wij repareren binnen een mum van tijd diverse tablet- en smartphone merken zoals o.a.:

Ook voor herstellingen aan toestellen van andere merken staan onze technici klaar in de winkel te Duffel.

GSM  smartphone tablet herstelling onderdelen Duffel Antwerpen Mechelen Lier

Onderdelen GSM, smartphone & tablet

In de Touchrepair-winkel hebben we steeds een grote voorraad GSM onderdelen en wisselstukken voor smartphones en tablets waardoor herstellingen snel uitgevoerd kunnen worden. Tevens garanderen wij dat elke binnengebrachte smartphone of tablet binnen de week gerepareerd. Tussen 18 en 20 uur worden toestellen zelfs terwijl u wacht nagekeken en hersteld. Bij Touchrepair genieten klanten bovendien een garantie op herstelling.

Ook een GSM-toestel, smartphone of tablet laten herstellen à correcte prijs?

Contacteer Touchrepair uit Nijlen voor bijkomende info of een idee van de prijs.


Prijs voor herstellen GSM, smartphone of tablet

Vaste prijzen en tarieven voor ‘standaard’-herstellingen kunnen alvast gevonden worden per merk / type toestel:

Call Now ButtonBel ons!